OM OSS

Vår hästhållning

Vi förespråkar att hästarna ska ha ett så naturligt liv som möjligt. Därför går våra hästar på lösdrift och är barfota.

Jag (Pia) rider mycket barbacka och bettlöst. Vi utfodras hästarna och använder en fodergrind på timer för att ge så jämn fodergiva som möjligt.

Barfota funkar utmärkt så länge de får rätt förutsättningar. Tex. rörelse på mjukt och hårt underlag, rätt vinklar på hovarna, lagom med mat. 

 

Vilka är vi?

Jag Pia, bor tillsammans med min gubbe Micke på gården Hagtorpet. Sedan sommaren 2016 har vi tillsammans drivit gården med ett mindre jord-och skogsbruk på 34 hektar. Här bor även våra hästar, kaniner, höns och katter. 

Jag har i många år varit egenföretagare och hade tidigare "Pias perenner och turridning" på vår gamla adress i Åskog. I det företaget anordnade jag mycket trädgårdar och stenläggningar. Åren som egen var mycket roliga och givande, men även mycket slitiga. 

Jag började hyra ut mig själv till PEAB under flera år, vilket sedan ledde till att jag tog en anställning där som anläggare 2017. I augusti 2021 bytte jag till Pema partner.

Numera sysslar jag inte med blommor och trädgådar, utan driver mina turridningar tillsammans med Micke hemma på gården på sidan av mitt ordinarie arbete. 

Micke
Pia
Med vänlig hälsning
Pia Eriksson

Lena Eriksson 03.11.2020 10:21

Hej hej! Vi är ett gäng mammor och barn som gärna vill komma och rida hos er. Fyra mammor med lite varierad hästvana och 5 barn med hästvana. kontakta mig!

| Svar

Senaste kommentarer

08.04 | 17:12

Hej! Vi är tre tjejer/tanter som skulle vilja komma rida en 2-timmars tur samt hyra er stuga en natt o undrar vad det isf skulle kosta oss. Mvh Kicki

03.03 | 15:47

Hej!
Jag skulle vilja boka turridning för 3 personer 27/3 , tacksam om du vill höra av dig till mig

02.07 | 12:42

Hej,
jag undrar om det går att köpa 10 kort att använda i sommar (juli) och delas med min dotter. Jag har stor ridvana, dottern mindre men jag kan sköta allt.

03.11 | 10:21

Hej hej! Vi är ett gäng mammor och barn som gärna vill komma och rida hos er. Fyra mammor med lite varierad hästvana och 5 barn med hästvana. kontakta mig!